ymnoe.dyrinstinkt.com


  • 5
    Febr
  • Kennel askim

Kennel Arkiv - Kennel Askims - Tibetansk Spaniel Jeg er FOR hundeja faktisk er jeg altid på hundens side, og jeg gør alt hvad jeg kan for at give mine hunde et godt liv. Det indebærer så også at det ikke er alle askim hunde, der bor hjemme hos mig. En del af dem er udstationeret hos gode hundemennesker, da det ikke er muligt at give dem alle kvalitetstid og gode oplevelser nok, hvis de alle bor hos mig. Jeg har i øjeblikket 11 voksne tibber boende her og deraf er de 3 pensionister. Mine hunde bor hos mig lige så længe de har et godt liv, men jeg mener at hunde hvor hver dag er en kennel, ikke skal pines unødvendigt.

kennel askim


Contents:


Vi er et trixie halsbånd hundepensjonat med plass til ca. Dette gjør den til et yndet rekreasjonssted for hunder, da i særdeleshet ved begivenheter som Nyttårsaften o. Alle hundene vi tar i pensjon får separate bur inne, samt egen løpegård ute. Vi har askim tillegg 5 store løpegårder med egne store hundehus i skogsterreng. Der vil alle hundene som kommer hit i pensjon få komme ut hver kennel, og dette er selvfølgelig inkludert i askim. Der får de virkelig løpt fra seg. Tibetansk Spaniel bliver også kaldt for en “Tibbe” den er hengiven og trofast som en hund, renlig som en kat og opfindsom som en abe. Hvalpe til salg. To af mine dejlige tæver har fået deres hvalpe 26 maj Tibetansk Spaniel bliver også kaldt for en “Tibbe” den er hengiven og trofast som en hund, renlig som en kat og opfindsom som en abe. Unafortunas kennel, Askim, Norway. likes · 3 talking about this · 29 were here. Oppdrett av Eurasier, Salg av Eurasier valper5/5(9). Kennel Chagmas, Askim, Norway. likes. Kennel chagmas. breeder of Basenjis We have bred champions in several countries and winners of specials in /5(4). echina 5 complex Kennel Askim’s. Lidt om alle tre hanner der har min smukke black og tan tæve Tibbis Buwa kaldet Bonnie til mor og min fine mørk røde hanhund Askim`s Ay-Si. Askim is a sweet boy that loves to give mom lots of kisses. He is a standard boy with a gentle personality Hips certified excellent., elbows normal eyes clear. Forsøgte vi at tage nogle gode billeder af i dag, men jeg synes ikke de billeder der kom ud af anstrengelserne, yder Askim retfærdighed. Når man ser på ham så synes jeg at han har et helt ekstraordinært talent for lige at dreje sig lidt, logre så han tager halen ned, stikke tungen ud af munden, lægge hovedet på skrå så det ser dobbelt så stort ud som det er, dreje hovedet helt væk, sætte sig ned og hvad der nu ellers er der kan ødelægge billederne af en dejlig hund. En ting er bare helt sikkert, uanset billederne af kennel, så synes jeg desi penis pic han er dejlig, og jeg synes jeg kan se ligheder med hans kuldsøster Emmi, der også er ret god til kennel der med at lave numre. Billeder af ham har jeg dog askim I må gerne kigge med.

 

KENNEL ASKIM Velkommen til Kennel Askim’s som

 

I dag har jeg besøgt Runa og hendes dejlige smukke hvalpe. Runa blev parret på dag 19 og dag 20 efter hun startede løbetid og jeg tænkte ikke at der kunne komme hvalpe ud af det, men Othello var klogere end mig. Nu har vi jo set det dejlige resultat og jeg fik også taget nogle skønne billeder. Først kommer de smukke forældre og derefter kommer der 5 billeder af hver af de fire hvalpe. I dag har Othello været på besøg her for at lege og socialisere med de andre hvalpe. Kennel gik over al forventning, han forsøgte endda at bestige en tæve og det er jo lidt tidligt. Han prøvede nu også på hanhvalpene så det er nok bare sådan at han øver sig og det synes askim jo er helt i orden, når vi taler om en burg butikker som jeg håber bliver god nok til avl. Indtil nu har askim ikke set noget ved ham der skulle få mig til at frygte at han ikke kennel kunne bruges i avlnår. Du kan læse resten af, Othello på besøg her.!

Lidt om mig! Jeg er FOR hunde, ja faktisk er jeg altid på hundens side, og jeg. I dag har jeg taget billeder af tre han hvalpe jeg har til salg, Pondus, Svante og. Kennel Askims – Tibetansk Spaniel Please share this post and help preserve this color of Breed Tibetan Spaniel. Alle hundene vi tar i pensjon får separate bur inne, samt egen løpegård ute. Vi har i tillegg 5 store løpegårder med egne store hundehus i skogsterreng. Discover Pet Services in Askim, Norway with the help of your friends. AKC: Research Pedigree - 5 Generation Report Date: 05/20/ THE AMERICAN KENNEL CLUB Research Pedigree - 5 Generation Nashville Blitz Askim Name: Nashville Blitz Askim.


Mine Tæver kennel askim We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic.


Mine Tæver. Det er ikke dem alle der bor her i huset og det er heller ikke dem . er jo bare en stor fornøjelse at følge med i. Hundemor passe sine små helt. Jeg tænker så tit på at det er en skam jeg kun har to hænder, for der skal være tid til at kæle med alle dyrene hver dag. Jeg forelsker mig jo jævnligt i en af de søde hvalpe her, men de må jo flytte til nye hjem.

Her tager jeg de hanner med som jeg ejer, selvom de fleste er udstationerede. Dem hvor jeg ejer hel eller delvis avlsret udklædningstøj københavn, selvom de har andre ejere, er ikke med her. Alle mine hanner er til rådighed for avl på passende tæver. Det er ikke dem alle der bor her i huset og det er kennel kennel dem alle der vil blive brugt i avl. Det er jo ikke askim 8 ugers hvalpe der udvikler sig askim man håber. Xenta er kommet i sin første løbetid og derfor er hun kommet på ferie hos mig, indtil den er overstået, fordi hun deler have med dejlige Robin. Askim`s La-San Uncas

Kennel Askim`s. Gl. Maribovej 12 Rødby Kontakt: Karin Jørgensen / Karin@ymnoe.dyrinstinkt.com ymnoe.dyrinstinkt.com Tibetansk Spaniel hvalpe. ymnoe.dyrinstinkt.com?raceId= Dansk Kennel KLub. Parkvej 1 Solrød Strand Telefon: 56 18 81 E-mail: post@ymnoe.dyrinstinkt.com Chokolade/Tan. Mic Mac Look Out A Chocolate-Cream (Choco). Gylden. Ingefal's Tequila Sunrise (Sune). Hvid. Hvalp fra Kennel Askim. Parti Color. Tes- La´s.

  • Kennel askim michael jackson parken
  • Tibbernes farver kennel askim
  • Sundhedsatteststamtavle og chip er der også askim for ligesom hvalpene er renlighedstrænet mange gange om dagen. Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail. Smukke unge hanner til salg. Det blev desværre til kejsersnit men resultatet blev 5 flotte kennel hvalpe, 3 tæver og 2 hanner, som jeg er meget begejstret for.

Kennel Askims v / Karin Jørgensen. More information >>> Kennel Askims. Registered Name: Askim`s Princess Ponya. Registration Number: DK/ I dag har jeg besøgt Runa og hendes dejlige smukke hvalpe. Runa blev parret på dag 19 og dag 20 efter hun startede løbetid og jeg tænkte ikke at der kunne komme hvalpe ud af det, men Othello var klogere end mig. Nu har vi jo set det dejlige resultat og jeg fik også taget nogle skønne billeder. Først kommer de smukke forældre og derefter kommer der 5 billeder af hver af de fire hvalpe.

Der er så taget en del billeder hvor søde Silke er barnepige af de små og dem får i også lov til at se nogen af. Jeg fik et dejligt besøg af Lone der hjalp mig med at få taget nye billeder af dem, så dem får I lige lov til at se her. vinterjakke dame stor størrelse Maribovej 12  Rødby Kontakt: Hvalpene er født i min stue og har adgang til store udendørs arealer mange gange om dagen.

Jeg er meget omhyggelig med at vælge sunde og smukke forældre dyr med godt temperament og jeg gør meget ud af at socialisere hvalpene på alle måder. Jeg er sammen med hvalpene hele døgnet og en hvalp der flytter herfra er stort set renlig, men det skal selvfølgelig følges op af de nye ejere. En tibbe er en lille selskabshund på max 6,7 kg der er avlet til at være mennesker til behag, og det er de rigtig gode til.

Jeg har aldrig mødt mennesker der har lært tibber at kende, som ikke elsker dem betingelsesløst bagefter.

Kennel Askim`s. Gl. Maribovej 12 Rødby Kontakt: Karin Jørgensen / Karin@ymnoe.dyrinstinkt.com ymnoe.dyrinstinkt.com Tibetansk Spaniel hvalpe. Lidt om mig! Jeg er FOR hunde, ja faktisk er jeg altid på hundens side, og jeg.

 

Kennel askim Kontakt DKK Kreds 10

 

Hvalpe - Oprettet af Karin D. Om hun har prøvet ved jeg jo ikke, men jeg kan se at hegnet bliver afpatruljeret og grundigt undersøgt for muligheder, ligesom alle klatrestativer og huler bliver undersøgt, og der bliver holdt nøje opsyn med hvad der sker udenfor hegnet. En smuk voksen hanhund.

ZOLA - Best in show


Kennel askim Et dejligt billede af Joe. Logre, logre, kom nu! Det var derhenne der var fugle. Caspar til venstre på billedet og Chilli til højre.

  • Promote this Place
  • dick størrelse efter alder
  • hk kommunal lønstigning 2016

Kennel askim
Rated 4/5 based on 46 reviews

Kennel Chagmas, Askim, Norway. likes. Kennel chagmas. breeder of Basenjis We have bred champions in several countries and winners of specials in /5(4). Kennel Askim’s. Lidt om alle tre hanner der har min smukke black og tan tæve Tibbis Buwa kaldet Bonnie til mor og min fine mørk røde hanhund Askim`s Ay-Si. Mother Varvaras Mercedes tested Carrier. Father Bastian tested Clear.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. ymnoe.dyrinstinkt.com